Онлайн-заняття для школярів на тему "Правила пожежної безпеки"

  • 83

Фото без опису

Працівниками КУ «Пожежно-рятувальний підрозділ» Донецької селищної ради, спільно з інспекторським складом Ізюмського РВ ГУ ДСНС України у Харківській області в період з 04.12.2023 року по 08.12.2023 року було проведено онлайн-заняття із здобувачами освіти 4-х, 5-х, 6-х, 7-х класів ліцеїв Донецької громади.

 Тема онлайн-занять була присвячена правилам поведінки та діям на випадок виникнення пожежі. Питання пожежної безпеки для дітей і підлітків дуже важливі, тому працівники наголошують про правила протипожежної безпеки для дітей.

Дитина має розуміти чим небезпечні пожежа і дим, а також як діяти, опинившись в палаючій квартирі. Діти повинні знати, що в першу чергу треба кликати на допомогу дорослих і дзвонити у пожежно-рятувальну службу за номером 101. Також необхідно пояснити, що сірники є необхідним інструментом для розпалювання вогню та приготування їжі, але аж ніяк не іграшкою, бо вони можуть стати причиною пожежі.

Окрім цього, учням наголосили про правила поведінки на льоду, а також приділили значну увагу вибухонебезпечним предметам.

Найактивніші дітки отримали приємні подарунки.