Донецька громада бере участь у проєкті "Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю" в рамках Програми USAID «Мріємо та діємо».

  • 66

Фото без опису

За результатами конкурсного відбору Донецька селищна територіальна громада стала однією з переможців всеукраїнського конкурсу «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю», що реалізується IREX у межах Програми USAID «Мріємо та діємо».  

Головні завдання участі та реалізації проєкту «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю» є залучення молоді до всіх етапів розробки та прийняття програми, а також підвищення спроможності представників органів місцевого самоврядування залучати молодь, як рівноправних партнерів до розробки, затвердження та реалізації локальних політик, що стосуються молоді.

І вже 9 січня в режимі онлайн відбулася установча зустріч за проєктом «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю». Захід проходив за участі Юрія ЧУМАКА – програмного координатора програми «Мріємо та діємо», активної молоді громади, працівників та депутатів Донецької селищної ради.

Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Запрошуємо активну молодь до плідної співпраці та розробки молодіжної програми Донецької селищної територіальної громади.

За додатковою інформацією звертатися за тел. 0994562119 - Тарас

#ДонецьМолодіжний