Обласний інформаційний захід "Презентація роботодавця" під потребу Центру комплектування та рекрутингу морської піхоти ВМС ЗСУ

  • 110

Фото без опису

Обласний інформаційний захід "Презентація роботодавця" під потребу

Центру комплектування та рекрутингу морської піхоти

Військово-Морських Сил Збройних Сил України

 

В рамках продовження співпраці Державної служби зайнятості з окремими підрозділами Збройних сил України щодо укомплектування вакансій на військову службу за контрактом.

Ізюмська філія Харківського обласного центру зайнятості запрошує долучитися вмотивованих осіб, безробітних громадян та шукачів роботи, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, на онлайн-зустріч 02 лютого 2024 року о 10:00, до обласного інформаційного заходу "Презентація роботодавця" під потребу Центру комплектування та рекрутингу морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Упродовж заходу можна дізнатися про переваги військової служби за контрактом. Також всі бажаючі служити в морській піхоті Військово-Морських Сил Збройних сил України за контрактом отримують не лише достойне грошове забезпечення, а й певні переваги. Зокрема, це можливість отримати виплату одноразової грошової допомоги при укладенні контракту. Для військовослужбовців передбачено повноцінне речове та продовольче забезпечення, безоплатне медичне обслуговування та можливість отримати безкоштовно вищу освіту.

Також буде ознайомлено всіх присутніх з основними вимогами до посад, пільгами і гарантіями для військовослужбовців рядового, сержантського, офіцерського складу за контрактом.

 

Підключення до конференції за посилання: https://us05web.zoom.us/j/82743080750?pwd=Ywnr6fNXnFSNOrofBMbKstVPMsupXa.1

Ідентифікатор конференції: 827 4308 0750

Код доступу: 5v4HN0