Дорогі жінки! Любі матусі! Чарівні дівчатка!

  • 83

Фото без опису

Традиційно, 8 березня в нашій країні прийнято святкувати День весни, краси, любові та жіночності. В багатьох країнах світу він має назву «Міжнародний день боротьби за права жінок та міжнародний мир».

І дійсно, це свято має складну історію, яка розпочалась в далекому 1857 р. з акцій американських робітниць за відстоювання права на соціальну рівність, та зазнавши багатьох трансформацій, стало Днем визнання беззаперечно унікального впливу жіноцтва на розвиток людства.

Так, українська жінка сьогодення - не просто уособлення краси, мудрості, любові, турботи, натхнення, а й вияв стійкості, мужності, незламності та рішучості.

Сьогодні близько 60 тисяч жінок відзначають це свято на полі бою, захищаючи рідну землю від окупантів. Ми з великою шаною висловлюємо їм вдячність за силу духу, волю та щоденну боротьбу за перемогу і мир.

Бажаємо всім міцного здоров’я, нескінченної енергії, витримки, любові, натхнення діяти й творити, наснаги втілювати мрії в життя, нехай небеса бережуть вас та ваші родини від горя і втрат!

«У нашім раї на землі

Нічого кращого немає

Як тая мати молодая

З своїм дитяточком малим…

І на оновленій землі

Врага не буде, супостата,

А буде син, і буде мати

І будуть люди на землі»

Віримо в перемогу! Слава Україні! Слава нашим незламним жінкам!