ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ

  • 394

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ

 

У зв’язку з наслідками пожежі, яка виникла через ворожі обстріли по нафтобазі ТОВ «ХНБ-Резерв», що розташована в м. Харків,  сьогодні актуальною проблемою залишається водопостачання якісною водою населення.

 Для вжиття відповідних заходів слід зазначити, що  із залученням представників Донецької селищної ради та Ізюмського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області була  проведена перевірка  дотримання вимог санітарного законодавства  об’єктів водопостачання на території Донецької селищної територіальної громади.

 

Проведена перевірка громадських шахтних колодязів: с. Шебелинка, вул. Козловка, вул. Місіньовка, вул. Пахар, вул. Центральна, вул. Куток; с. Новотроїцьке,   вул. Садова . 

Також перевірені водонапірні башти з арт. свердловиною в смт Андріївка по вул. Паркова 2, вул. Миру 3, вул. Шкільна 4, резервуари для води (дві споруди) в смт Донець по вул. Степова, 6.

При візуальному обстеженні джерел водопостачання забруднення нафтопродуктами не виявлено, санітарно-технічний стан колодязів громадського користування задовільний.

 

Пам’ятайте, що вживання якісної питної води – запорука вашого здоров’я!