"Захищати країну -важливо і потрібно",- депутат Харківської обласної ради, військовослужбовець ЗСУ Олександр Дорошенко

  • 87

Фото без опису

З дружнім візитом до Донецької селищної ради завітав Олександр Дорошенко - депутат Харківської обласної ради, а нині - військовослужбовець ЗСУ.

З початком повномасштабного вторгнення, у березні 2022 року, Олександр добровільно вступив до лав Національної Гвардії України. Разом зі своїм підрозділом стояв на захисті нашого району та Донецької громади безпосередньо, приймав участь у звільненні Балаклії та прилеглих населених пунктів, допомагав волонтерам доставляти гуманітарну допомогу. Внаслідок атаки ворожого fpv-дрону отримав опіки обличчя, поранення та контузію, на даний час проходить реабілітацію. В подальшому планує знову повернутись до служби.

Олександр родом з міста Харків, до повномасштабного вторгнення займався юридичним бізнесом. Проте в лютому 2022 року, незважаючи на відсутність військового досвіду, твердо вирішив, що повинен долучитись до ЗСУ. Сьогодні Олександр впевнений: українці обов’язково звільнять кожен сантиметр рідної землі. Своїм прикладом він засвідчує, що йти захищати Україну вкрай важливо, бо хлопців на фронті необхідно замінювати і ніхто окрім нас самих цього не зробить!