Представники Донецької громади взяли участь у другому етапі тренінгу всеукраїнського конкурсу «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю»

  • 290

Фото без опису

5-7 квітня представники Донецької селищної територіальної громади взяли участь у другому етапі тренінгу всеукраїнського конкурсу «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю», що реалізується IREX у межах Програми USAID «Мріємо та діємо».

Нагадаємо, що за результатами конкурсного відбору Донецька СТГ разом ще з 11 громадами з Київської, Рівненської, Івано-Франківської, Тернопільської, Черкаської, Харківської областей та м. Київ пройшла відбір і стала однією з учасників навчальних тренінгів за результатами яких в кожній громаді буде розроблено та затверджено молодіжну програму.

Головними завданнями проєкту «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю» є залучення молоді до всіх етапів аналізу, моніторингу, вивчення проблематики та нагальних потреб, розробки та безпосередньо прийняття програми, а також підвищення спроможності представників органів місцевого самоврядування залучати молодь, як рівноправних партнерів до розробки, затвердження та реалізації локальних політик, що стосуються молоді.

Під час другого тренінгу представники активної молоді, органів місцевого самоврядування та депутати здобули знання вже безпосередньо в контексті написання молодіжної програми - визначення мети, завдань, пріоритетів та фінансування, а також етапи її узгодження, обговорення та прийняття.

Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Ну, що - ми продовжуємо!!! Запрошуємо активну молодь до плідної співпраці та розробки молодіжної програми Донецької селищної територіальної громади.

За додатковою інформацією звертатися за тел. 0994562119 - Тарас.