Повідомлення про намір встановлення вузла комерційного обліку

  • 126

Фото без опису

Повідомлення про намір встановлення вузла комерційного обліку

 

Шановні споживачі житлового будинку 4 по вулиці Степова, смт Донець!

 Оператор зовнішніх інженерних мереж - Комунальне підприємство ДСР «П’ятигірське», з метою виконання вимог Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» повідомляє про намір встановлення вузла комерційного обліку води на вводі зовнішніх інженерних мереж будівлі, за адресою:

вул. Степова, 4 смт Донець, Ізюмський р-н, Харківська обл., 64250

(адреса)

Вартість встановлення вузла комерційного обліку _______-_____ гривень.

Розмір внеску за встановлення вузла комерційного обліку ____-___ гривень.

Порядок сплати внеску за встановлення вузла комерційного
обліку: внесок за встановлення вузла комерційного обліку не сплачується.

 

Відповідно до наказу від 09.08.2018 року № 206 «Про затвердження Порядку оснащення будівель вузлами комерційного обліку та обладнанням інженерних систем для забезпечення такого обліку», затвердженого Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, власник (співвласники) будівлі, з дня отримання повідомлення про таке оснащення, протягом двох місяців має право повідомити оператору зовнішніх інженерних мереж  (за своїм вибором) рішення про:

– згоду на встановлення вузла комерційного обліку на запропонованих оператором зовнішніх інженерних мереж умовах;

– намір погодити з оператором зовнішніх інженерних мереж відмінні від запропонованих умови встановлення вузла комерційного обліку;

– намір самостійно обладнати будівлю вузлами комерційного обліку в установленому законодавством порядку.

Згідно з п. 10 наказу від 09.08.2018 № 206, «Про затвердження Порядку оснащення будівель вузлами комерційного обліку та обладнанням інженерних систем для забезпечення такого обліку», затвердженого Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України,  п. 3 ст. 3 Закону України “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання” у разі якщо протягом двох місяців з дня отримання повідомлення оператора зовнішніх інженерних мереж про намір встановити вузол комерційного обліку власник (співвласники) будівлі не повідомив(ли) оператора зовнішніх інженерних мереж про намір погодити з ним відмінні від запропонованих умови встановлення вузла комерційного обліку або про намір самостійно обладнати будівлю вузлом комерційного обліку, а також у разі, якщо власник (співвласники) повідомив(ли) про намір погодити відмінні від запропонованих умови встановлення вузла комерційного обліку або про намір самостійно обладнати будівлю вузлом комерційного обліку, але не зробив(ли) цього протягом чотирьох місяців з дня отримання повідомлення оператора зовнішніх інженерних мереж про намір встановити вузол комерційного обліку, оснащення будівлі вузлом комерційного обліку здійснює оператор зовнішніх інженерних мереж.

Відповідь на повідомлення просимо надавати оператору зовнішніх інженерних мереж за такими реквізитами: вул. Шкільна 3, с. П’ятигірське, Ізюмського району, Харківської області, 64252. Контакті телефони: (05749) 61-1-86, тел. 066-325-44-57, ел. пошта: kppsr@ukr.net.