Вічний спокій душі та слава воїну, який віддав життя за незалежність України

  • 120

Фото без опису

Захищаючи Україну від російських окупантів, під час виконання бойового завдання загинув Герой, наш земляк - старший солдат Салов В'ячеслав Сергійович. Воїн прийняв свій останній бій 18 травня 2024 року поблизу населеного пункту Мала Данилівка, що на Харківщині.

В'ячеслав Сергійович народився 11 вересня 1987 року в с. Явірське Балаклійського району Харківської області. Закінчив Пришибську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. З 2005 року проходив строкову службу в лавах Збройних сил України в місті Прилуки. Після служби працював електрогазозварювальником, а також виконував інші роботи на будівництві.

2022 року мобілізований на військову службу та приступив до виконання службових обов'язків старшого солдата 92 ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка. Неодноразово боронив державу в гарячих точках – на Бахмутському та Донецькому напрямках, брав участь у визволенні Андріївки Бахмутського району Донецької області. Загинув поблизу Малої Данилівки Харківської області, отримавши поранення, не сумісне з життям.

28 жовтня 2023 року старший солдат Салов В'ячеслав Сергійович нагороджений Відзнакою командувача Сухопутних військ Збройних сил України генералом-полковником Олександром Сирським «За звитягу» (наказ № 693-ОД від 28.10.2023 року).

Пам'ятаємо В'ячеслава щирим, життєрадісним, люблячим, відповідальним, завжди готовим прийти на допомогу й підтримати в тяжку хвилину.

У В'ячеслава залишилися син, дружина, мати.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаться в наших серцях. І наш священний обов’язок – шанувати пам'ять воїнів, які тримають над нами небо.

Розділяємо біль непоправної втрати та приносимо щирі співчуття близьким і рідним В'ячеслава Сергійовича.

Вічний спокій душі та слава воїну, який віддав життя за незалежність України!