ВЧИТЕЛІ ВЧИТЕЛІВ

  • 370

Фото без опису

ВЧИТЕЛІ ВЧИТЕЛІВ

Учителі Донецької селищної територіальної громади – це висококваліфіковані професіонали,  рушії змін в освіті Харківщини.

І в черговий раз ми у цьому впевнюємося: отримали листи-подяки від ректора Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» Покроєвої Любові педагогам Донецького ліцею №1 та Донецького ліцею №2, яких було залучено до навчальної діяльності в якості тренерів-педагогів НУШ на курсах підвищення кваліфікації вчителів за освітньою субвенцією (Постанова КМУ від 19.09.2023 № 1023).

Під час підготовки вчителів Харківської області, які забезпечують реалізацію Державного стандарту базової середньої освіти на першому (адаптаційному) циклі базової середньої освіти,

Вишненко Людмила Іванівна

Закора Лариса Василівна

Крячко Таїсія Михайлівна

Луценко Світлана Михайлівна

Овчиннікова Іра Миколаївна

Сафіна Тетяна Станіславівна

Сєрбіна Світлана Петрівна

Сичов Веніамін Васильович

Сумець Ольга Вікторівна

Шендрик Марія Анатоліївна

виявили себе як компетентні фахівці, які глибоко обізнані з нормативними документами Нової української школи, а також чудово володіють сучасними методами навчання, інформаційно-цифровими технологіями.

Педагоги громади  проявили себе як креативні тренери-педагоги, що мають високий рівень науково-теоретичної та методичної підготовки з питань організації освітнього процесу в умовах впровадження НУШ. Це дозволило їм під час проведення навчальних занять передати слухачам курсів свій багатий педагогічний досвід, допомогти зрозуміти особливості та виклики реалізації Концепції «Нова українська школа», опанувати сучасні технології розробки компетентнісно орієнтованих завдань та різноманітні цифрові застосунки.

Дякуємо педагогічній спільноті громади за активну участь у творенні Нової української школи, бо ж така діяльність зміцнює віру в успіх освітньої реформи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису