З Донецької селищної територіальної громади дітей відправлено на Львівщину для літнього оздоровлення та відпочинку

  • 590

Фото без опису

☀️ Літо - це час оздоровлення дітей, а 🏕️ літній табір - це місце, де діти можуть відпочити, оздоровитися та знайти нових друзів. Літні табори відіграють важливу роль в оздоровленні дітей, пропонуючи їм можливість активного відпочинку, розвитку навичок соціалізації та загального зміцнення здоров'я. Вони створюють сприятливе середовище для фізичного, психологічного та емоційного розвитку дітей.

І саме, 64 дитини 👶👧 з Донецької селищної територіальної громади відправлено на Львівщину для літнього оздоровлення та відпочинку.

На виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей Донецької селищної територіальної громади у 2024 році за кошти місцевого бюджету було придбано 💫 50 безоплатних путівок дітям пільгових категорій: ✅ 2 - діти-сироти, ✅ 6 - діти, позбавлені батьківського піклування, ✅ 7 - діти осіб, визнаних учасниками бойових дій, ✅ 2 - діти, загиблих захисників, ✅ 12 - діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, ✅ 13 - діти з багатодітних сімей, ✅ 3 - діти, які перебувають на диспансерному обліку, ✅ 5 - діти працівників агропромислового комплексу та 💫 14 путівок за 50% вартості отримали діти, батьки, яких працюють в комунальних підприємствах, установах, організаціях Донецької СТГ на загальну суму 💰 1,2 млн. грн.

Бажаємо нашим діткам гарно провести 21 день 🕰️ в літньому таборі 🏕️ , набратися позитивних емоцій 😁 та повернутися додому здоровими 💪, енергійними ⚡️, з новими знаннями 📚 та вміннями.

Фото без опису

Фото без опису