26 липня відбулася зустріч з активною молоддю та представниками НУМО в ХАБі "Freedom"

  • 723

Фото без опису

26 липня в Донецькій СТГ відбулася зустріч активної молоді з Андріївки, П’ятигірського та Донця з представниками Національного Українського Молодіжного Об'єднання (НУМО).

Основною метою заходу було ознайомлення молоді з діяльністю найбільших молодіжних громадських організацій, що входять до НУМО. Серед них - Асоціація молодіжних центрів України, Фундація регіональних ініціатив, Будуємо Україну разом, Українська асоціація студентів, ПЛАСТ (Національна скаутська організація України), Українська академія лідерства та інші.

Учасники мали можливість дізнатися про реалізацію молодіжної політики в рамках громад, а також про створення та ефективний розвиток молодіжних рад, центрів та громадських організацій. В ході зустрічі обговорювались можливості, що відкриваються для молоді зараз: навчання, міжнародні обміни, волонтерство та участь у різноманітних проєктах за власними уподобаннями.

Молоді люди мали змогу висловити своє бачення розвитку громади, в якій вони мешкають, розповісти про проблеми, з якими стикаються, а також поділитися своїми ідеями щодо змін та проєктів, у яких хотіли б взяти участь.

В ході заходу представники НУМО поспілкувалися з Донецьким селищним головою Анатолієм Наздрачовим, що дозволило встановити конструктивний діалог між молоддю та місцевою владою.

Цей захід став важливим кроком у залученні молоді до активної громадської діяльності та розвитку їх лідерських якостей, сприяючи створенню більш активних і свідомих громадян України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису