РЕАЛІЗОВАНО ПЕРШИЙ ПРОЄКТ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ – 2024

  • 49

Фото без опису

☘️У Донецькій селищній територіальній громаді успішно реалізовано один із проєктів-переможців Бюджету участі 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ року - «Рівні права — рівні можливості».

☘️Втілення мрії у життя стало можливим, завдяки сприянню автора проєкту Дмитрової Марини і підтримці тих, кому небайдужа доля дітей. Базуючись на принципі забезпечення благополуччя здобувачів освіти📖, дотримуючись фундаментального права всіх дітей з особливими освітніми потребами, в Андріївському ліцеї №1 створено ресурсну кімнату з використанням сучасного обладнання для релаксації, фізичного та психічного розвантаження🧘‍♀️. Наразі в ліцеї організовано роботу трьох інклюзивних класів для трьох учнів, для п'яти учнів організовано навчання за індивідуальною формою (педагогічний патронаж).

☘️Віримо, що від сьогодні діти з особливими освітніми потребами зможуть краще адаптуватися до життя, а звичайні діти матимуть можливість розвинути толерантність і відповідальність.

☘️Нагадаємо, що проєкт став переможцем в категорії «Соціальний захист, безбар’єрність, інклюзія», його підтримали 418 мешканців. Проєкт реалізовано за кошти місцевого бюджету у сумі 285,384 тис.грн.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису