Стартує ІІ територіальний конкурс «Наші герої-ЗСУ»

  • 26

Фото без опису

Стартує ІІ територіальний конкурс «Наші герої-ЗСУ»✏️

Минулого року в громаді було започатковано конкурс дитячого малюнка до Дня захисників і захисниць України «Наші герої-ЗСУ».

Цьогоріч ми продовжуємо традицію і запрошуємо юних талантів- вихованців закладів дошкільної освіти Донецької селищної територіальної громади віком від 3-до 6 ( 7 ) років до участі у ІІ територіальному конкурсі дитячого малюнка «Наші герої-ЗСУ», який триватиме з 16 вересня по 27 вересня 2024 (включно) та поділитися з нами своїми творчими напрацюваннями.

📌 Основні вимоги до конкурсних робіт — образотворче мистецтво (графіка, живопис) роботи повинні бути виконані в техніках: акварель, гуаш, кольорові олівці тощо у форматі А4, власноруч, БЕЗ ДОПОМОГИ ІНШИХ ОСІБ.

📌 Конкурс відбудеться у трьох вікових категоріях:

I — 3-4 роки (включно);

ІІ— 4-5 років (включно);

IІI —5-6(7) років (включно).

📌 Заявки й конкурсні роботи необхідно надсилати шляхом заповнення гугл-форми: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBgQ47GJqGozRYsHKMpj05jgzrG-kGyU-y499ViP9y38ZPAA/viewform

📌 Критерії оцінки дитячих робіт:

- творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення сюжету);

- актуальність та повнота розкриття теми;

- охайність, старанність виконання роботи.

У разі виникнення питань звертатися на електронну адресу відділу освіти:

viddilosvitu.donets@ukr.net

📌 Умови відбору робіт — роботи будуть відібрані комісією відділу освіти Донецької селищної ради.

Визначення переможця — визначення переможців конкурсу малюнків проводиться комісією відділу освіти Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області 30 вересня 2024 року.

📌 Нагородження переможців Конкурсу — переможці конкурсу нагороджуються дипломами відповідно I, II, III ступенів у кожній віковій категорії.

📌 Місце та час проведення церемонії нагородження переможців Конкурсу

визначається додатково відділом освіти Донецькою селищною радою.

Усі малюнки будуть передані нашим Захисникам як оберіг! У серці воїнів кожен малюнок знаходить свій відгук. У бійців є дуже велика віра у Перемогу і все, що вони роблять, недаремне. І всі ці нібито дрібнички підкріплюють і не дають згасати цій вірі, — запевняють із вдячністю захисники України.

Після перемоги усі малюнки стануть електронною фото мозаїкою України для спогадів про часи, які ми гідно подолали. Тож запрошуємо юних українців до участі в створенні книги спільних пережитих надій, побажань і спогадів під час героїчного протистояння та опору російській агресії.