«Національний кешбек»

  • 17

Фото без опису

«Національний кешбек»

177 тисяч українців вже бачать у Дії нарахований кешбек. Ця кількість збільшуватиметься у міру налагодження обміну даними між банками і ІТ-системою проєкту. Частина банків відтестували свої процеси, інші — ще тестують.

Налагодження триватиме впродовж наступних тижнів. Про це повідомила Перша віцепрем’єр-міністерка – Міністерка економіки України Юлія Свириденко.

«За покупки у перші дні вересня 177 тисячам українців вже нарахували 2,9 млн гривень кешбеку. Хтось бачить в Дії нарахування 5 грн, а дехто — 90 грн. Відображення сум дає можливість перевірити роботу системи та активніше обирати українські товари. Виплата коштів за покупки в вересні буде до 20 жовтня», — наголосила Перша віцепрем’єр-міністерка України – Міністерка економіки України Юлія Свириденко.

За її словами, за два тижні до «Національного кешбеку» долучилось понад 1,2 млн українців, з них — 638 000 активували у Дії картки для виплат. З тих, хто активував карту — 262 000 громадян зробили покупки товарів, на які нараховується кешбек.

Розширюється й асортимент товарів, на які можна отримати кешбек. У системі вже зареєстровано понад 171 тис. товарів від 963 українських виробників.