БЮДЖЕТ УЧАСТІ - : Реалізовано проєкт «Інтерактивний стрілецький тир для забезпечення практичних навичок школярів»

  • 13

Фото без опису

🌟Успішно втілено в життя ще один важливий проєкт «Бюджету участі – 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣» Донецької громади - «Інтерактивний стрілецький тир для забезпечення практичних навичок школярів», який було впроваджено в Донецькому ліцеї №1. Його автором виступила директорка ліцею Лариса Мальчуженко, її ініціативу підтримали колектив закладу та учнівська спільнота.

⚡️Уроки військової підготовки та цивільного захисту займають вагоме місце у концепції шкільної освіти, а навчально-матеріальна база предмету "Захист України" має бути сучасною та відповідати потребам сьогодення. Інтерактивний стрілецький тир дає можливість практично й, головне, безпечно відпрацьовувати необхідні знання, уміння і навички з вогневої підготовки, розвивати та реалізувати потенціал учнів. Цей проєкт є важливим кроком у напрямку забезпечення безпеки та виховання відповідальних громадян у нашій громаді.

⭐️Нагадаємо, що проєкт став переможцем в категорії «Безпека та цивільний захист» та набрав 5️⃣0️⃣1️⃣ голос. Проєкт профінансовано коштом місцевого бюджету 💰завдяки програмі «Бюджет участі», що дозволяє мешканцям активно впливати на розвиток громади та впровадження важливих ініціатив.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису