Харківська обласна військова адміністрація запускає платформу «Діалог влади та бізнесу»

  • 12

Фото без опису

🌙За дорученням Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО, Харківська обласна військова адміністрація запускає платформу «Діалог влади та бізнесу» для підтримки підприємців та покращення економічного клімату регіону.

⭐️Дана платформа покликана забезпечувати оперативне реагування на місцеві запити та формування пропозицій для національного рівня, підтримуючи

підприємців у складних умовах.

✨В рамках дії платформи «Діалог влади та бізнесу» передбачені щотижневі онлайн-зустрічі з підприємцями, під час яких підійматимуться нагальні проблеми та вноситимуться пропозиції щодо покращення умов підприємницької діяльності в області. Для участі в онлайн-засіданнях та визначення проблемних питань, які потребують залучення органів влади, необхідно заповнити електронну анкету за посиланням: http://surl.li/hepzcv.

⚡️Під час першого онлайн-засідання, яке відбудеться о 10:30 18 жовтня 2024 року, будуть обговорюватися актуальні питання мобілізації працівників суб’єктів бізнесу Харківської області.

🌟Посилання для участі в онлайн-засіданні: https://khrc.webex.com,

номер: 2741 898 5056, пароль: Di_18102024.

Для отримання детальної інформації щодо участі в засіданні можна звернутись до Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної (військової) адміністрації за номером☎️: +380977359844.