Про роботу відділу ЖКГ, транспортного сполучення та благоустрою Донецької селищної ради

  • 1513

Фото без опису Фото без опису

Відділом житлово-комунального господарства, транспортного сполучення та благоустрою Донецької селищної ради проведено закупівлю з придбання огорожі дитячого майданчика та дитячих спортивно-ігрових комплексів у кількості 3 одиниці, які встановлено у Пришибському старостинському окрузі.

Фото без опису Фото без опису

   Для забезпечення якісного освітлення вулиць в смт. Донець придбано лампи у кількості 120 шт та за підтримки ГПУ «Шебелинкагазвидобування» розпочата їх заміна на ліхтарях в місцях загального користування.

  Станом на 10.08.2021 року оголошено тендерні закупівлі (відкриті торги) по капітальному ремонту автомобільної дороги по вул. Першотравневій (від світлофорного об’єкта до площі Центральної включно) смт. Андріївка, капітальному ремонту дорожнього покриття по вул. Весняна в смт Донець та  поточний ремонт дорожнього покриття в смт. Донець загальною площею, що підлягає ремонту  1 925 м2.

   Проведено капітальний ремонт покрівлі багатоповерхового житлового будинку по вул. Спортивна, буд. 7 в смт. Донець та  в’їзд Енергетиків, буд. 1 сел. П’ятигірське, розпочато роботи з капітального ремонту  покрівлі багатоповерхового житлового будинку по вул. Спортивна, буд. 11 в смт. Донець, вул. Молодіжна  буд. 1, вул. Молодіжна  буд. 3 та вул. Стадіонна буд. 10 в сел. П’ятигірське.

   На черзі капітальний ремонт покрівлі багатоповерхового житлового будинку в с. Покровське, буд. 35, вул. Миру, б. 13 смт. Андріївка, вул. Підвокзальна, б. 23 смт. Андріївка, вул. Весняна, б. 44 смт. Донець, Стадіонна, б. 3-а смт. Донець, Спортивна, б. 7-а смт. Донець, Газовиків, б. 1 смт. Донець,  який планується провести до кінця 2021 року.

   Відділ житлово-комунального господарства, транспортного сполучення та благоустрою Донецької селищної ради подав пропозиції до прогнозу селищного бюджету на 2022-2024 роки, бере активну участь у розробці Плану реалізації Стратегії розвитку Донецької територіальної громади на період до 2027 року, а саме проект створення парку сімейного відпочинку  в смт Донець.

   Окрім цього, при підготовці до сесій ради готуються проекти рішень з питань житлово-комунального господарства, опрацьовується та надається інформація на громадські звернення, подається поточна звітність з діяльності підприємств житлово-комунального господарства Донецької ОТГ, стану підготовки до опалювального сезону 2021-2022 року до районних та обласних департаментів та інше.