Проєкт «СКЕЙТ-МАЙДАНЧИК» - переможець конкурсу грантів «ЕНЕРГІЯ РОЗВИТКУ» Групи «НАФТОГАЗ»

  • 520

Фото без опису

 

18 жовтня 2021 року на центральній площі смт. Донець відбулось урочисте відкриття проєкту «СКЕЙТ-МАЙДАНЧИК», що увійшов до 50 проєктів-переможців конкурсу грантів «Енергія розвитку» від Групи «НАФТОГАЗ».

В заході взяли участь Донецький селищний голова Анатолій НАЗДРАЧОВ та заступник директора ГПУ «Шебелинкагазвидобування» з регіонального розвитку та корпоративних питань Євген БАРАНОВ. Гості свята – вихованці Харківської роллершколи «YOLOschool».

Мета проєкту - створення умов для тренувань та розвитку молоді Донецької громади, популяризація та залучення молодого покоління до здорового способу життя та згуртування за спільними інтересами.

Завдяки реалізації даного проєкту в Донецькій громаді з’явився сучасний модульний скейт-парк для катання на скейтах, роликах, самокатах, велосипедах для початківців-екстремалів. Цей проєкт  дає можливість молоді займатись спортом у спеціально відведеному місці, а не на архітектурних пам'ятках, проїжджій частині дороги, недобудовах та інших не призначених для цього місцях, що є травматичним та небезпечним для життя.

Загальна вартість проєкту 500,0 тис. грн. Для реалізації мініпроєкту залучено грантові кошти Групи «Нафтогаз» (100,0 тис. грн.) та бюджету Донецької селищної ради (400,0 тис. грн.).

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису