Переможець обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді»

  • 634

 Фото без опису Фото без опису

 

Сьогодні, 02 листопада 2021 року, відбулось урочисте відкриття мініпроєкту «Придбання сучасного медичного обладнання для амбулаторії загальної практики – сімейної медицини смт Донець Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Донецької селищної ради Балаклійського району Харківської області – переможця обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді».

У відкритті взяли участь заступник голови Конкурсної комісії, голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету НЕМИКІНА Людмила Петрівна, Донецький селищний голова – НАЗДРАЧОВ Анатолій Петрович та директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Донецької селищної ради – СЕРЕДА Микола Іванович.

 В результаті реалізації проєкту було придбано гематологічний аналізатор та напівавтоматичний аналізатор сечі  для АЗПСМ смт. Донець та напівавтоматичний аналізатор сечі  для АЗПСМ смт. Андріївка.

Загальна вартість проєкту  склала 269 230,00 грн., в тому числі 188 461, 00 грн. - кошти обласного бюджету та 80 769,00 грн. – кошти селищного бюджету.

 

Також, для оснащення сучасним медичним обладнанням амбулаторії загальної практики - сімейної медицини смт. Андріївка в жовтні на сесії Донецької селищної ради з місцевого бюджету було виділено кошти на придбання гематологічного аналізатора у сумі 201 740 грн.

Фото без опису