Реалізація двох проєктів "Територія розвитку"

  • 506

Фото без опису    Фото без опису

18 листопада 2021 року, в Шебелинському та  П’ятигірському старостинських округах Донецької територіальної громади відбулось урочисте відкриття одразу двох реалізованих проєктів корпоративної соціальної відповідальності «Територія розвитку», профінансованих АТ «Укргазвидобування».

Фото без описуТак, в селі Шебелинка на території спортивно-культурного парку встановлено дитячий ігровий комплекс, а також  облаштовано спортивний майданчик з вуличними тренажерами. Діти села вже давно мріяли про такі майданчики, тому сьогодні для них відбулось справжнє свято. До того ж, кожен з них отримав подарунок від Групи «Нафтогаз».

В селищі П’ятигірське  також з’явився довгоочікуваний сучасний спортивний комплекс WorkOut та вуличні тренажери. Присутні на відкритті проєкту учні П’ятигірського ліцею та юні спортсмени були в особливому захваті від змін, що відбуваються в їхньому селищі.Фото без опису

«В умовах інформаційно-технічного розвитку діти найчастіше ведуть відносно спокійний, малорухливий спосіб життя, приділяючи мало часу фізичній праці та фізичним навантаженням. Тому, вуличні спортивні майданчики - це найкращий засіб відволіктися від гаджетів та направити енергію в правильне русло» - прокоментував селищний голова Анатолій НАЗДРАЧОВ.  Тренажерами також зможуть користуватися і дорослі, щоб підтримувати здоровий спосіб життя.

 

Вартість проєктів – 236 565,00 грн. (с. Шебелинка) та 241 250,0 грн. (с. П’ятигірське). Проєкти профінансовані АТ «Укргазвидобування».

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису