Порядок денний Розпорядження №07/02-08 від 18 лютого 2022 року Про скликання ІІ засідання виконавчого комітету Донецької селищної ради VIII скликання 24 лютого 2022 року

  • 261

Фото без опису

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ІЗЮМСЬКОГО РАЙОНУ  ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

               

 ДОНЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА

 

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я    07  /02-08

 

                                                                                                           від «18» лютого  2022року

 

Про скликання І І  засідання виконавчого комітету
Донецької селищної ради
II скликання 24 лютого 2022 року

 

            Відповідно до ст. 53 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та п. 1.3.3 розділу 1 Регламенту виконавчого комітету Донецької селищної ради:

Скликати ІІ засідання виконавчого комітету Донецької селищної ради VІIІ скликання 24 лютого 2022 року о14-00 год. у приміщенні Донецької селищної ради за адресою: смт Донець, вулиця Центральна, 40.
 

                  На порядок денний винести питання:

 

  1. Про затвердження  Плану організаційних і практичних заходів щодо безаварійного пропуску осінньо- зимових дощових паводків, льодоходу і весняної повені у 2022році на території Донецької селищної територіальної громади.
  2. Про стан виконання та дотримання земельного законодавства, стан використання та охорони земель на території Донецької селищної територіальної громади.
  3. Про організацію діловодства та стан упорядкування документів, що перебувають у зоні комплектування архівного відділу.
  4. Про ведення квартирного обліку.
  5. Про стан роботи з соціально- правового захисту дітей громади, запобігання бездоглядності та правопорушень серед них.
  6. Про утворення комісії для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевому бюджету Донецької  селищної ради на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та  приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у 2022 році.
  7. Про надання малолітній дитині статусу дитини- сироти.
  8. Про надання неповнолітнім статусу дітей, позбавлених батьківського піклування.
  9. Про призначення  опікуном над дитиною-сиротою.
  10. Про ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку на території Донецької селищної ради у 2022 році.
  11. Про визначення аптечних установ, які здійснюватимуть  безоплатний та пільговий відпуск  лікарських засобів та виробів   медичного призначення у разі амбулаторного лікування  окремим групам  населення та за певними категоріями захворювань жителям    Донецької територіальної громади на 2022-2024 роки.
  12. Про затвердження списків ліквідаторів  та осіб , які постраждали внаслідок аварії на ЧАЄС для виплату одноразової грошової допомоги  з нагоди відзначення 36 річниці Чорнобильської катастрофи.
  13. Про затвердження Переліку державних, знаменних, професійних, пам’ятних, ювілейних та інших дат на І півріччя 2022року.
  14. Про план заходів присвячених святкуванню Міжнародного жіночого дня 8 березня.
  15. Про виділення  одноразових допомог .

 

З метою  запобігання поширенню коронавірусу  COVID-19 на території Донецької селищної ради, враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 (зі змінами),  Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, лист Міністерства охорони здоров’я України, Регіональної Комісії з питань ТЕБ та НС Харківської області, засідання виконавчого комітету буде  проводитися закрито; членам виконавчого комітету  бути у засобах індивідуального захисту.

 

 

 

Донецький селищний голова                                                    Анатолій НАЗДРАЧОВ