Урочисте відкриття проєкту «Від початківця до олімпійця»

  • 201

10 серпня за участі керівництва Донецької селищної ради та ГПУ «Шебелинкагазвидобування» відбулось урочисте відкриття проєкту «Від початківця до олімпійця», який реалізовано у співпраці між АТ «Укргазвидобування» та Донецькою селищною радою.

У 2021 році в рамках проєкту для створення своєї нової і сучасної матеріально-технічної бази на відділення веслування спортивного клубу "Чемпіон" придбано човен «Дракон» з комплектом весел та три байдарки на загальну суму 272 340 грн.

Розмір фінансування від АТ «Укргазвидобування» склав 90% від вартості проєкту та кошти місцевого бюджету Донецької селищної ради - 10% від вартості проєкту.

Дуже символічно, що спуск човнів, відбувся саме в той момент коли у відділенні веслування з'явився молодий, амбітний тренер, який сьогодні формує секцію в спортивному клубі "Чемпіон" нових олімпійців та нових чемпіонів. А також - напередодні Дня молоді, який вже другий рік поспіль відзначається 12 серпня. Це незмінна дата, яка за календарем ООН збігається зі святкуванням Міжнародного Дня молоді. Це не просто свято, це день цвіту нації та надії на європейське майбутнє України.