ОНОВЛЕННЯ СИСТЕМ ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ ЗАВДЯКИ СПІВПРАЦІ З АТ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ"

  • 33

Фото без опису

ОНОВЛЕННЯ СИСТЕМ ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ

ЗАВДЯКИ СПІВПРАЦІ З АТ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ"

🔶Громада продовжує активно працювати над покращенням інфраструктури та життєвих умов мешканців завдяки ефективній співпраці з партнерами. В рамках Угоди про співробітництво у сфері сталого розвитку між Донецькою селищною радою та АТ «Укргазвидобування» успішно реалізовано ще два важливі проєкти:

✅Оновлення та модернізація системи водопостачання💦 в селищі Донець, в межах якого для КП ДСР «П’ятигірське» придбано нове насосне обладнання (насос та прилад керування) для глибоководної артезіанської свердловини з метою покращення показників якості питної води💦 та забезпечення стабільної роботи водопостачальної системи.

✅Оновлення та модернізація системи водовідведення в селищі П’ятигірське, в межах якого було оновлено застаріле насосне обладнання для каналізаційної насосної станції (два насоси та прилад керування). Це дозволить підвищити ефективність роботи системи водовідведення, зменшити негативний екологічний вплив на навколишнє середовище та забезпечити сталу роботу КП ДСР “П’ятигірське”.

🔷Вартість проєктів склали 299,995 тис.грн. та 399,993 тис.грн. відповідно, що стало можливим завдяки підтримці АТ "Укгазвидобування".

🔶Ми вдячні нашим партнерам за підтримку 🤝 в реалізації цих важливих проєктів, які сприяють поліпшенню якості життя наших мешканців. Разом ми продовжуємо розвивати громаду та створювати кращі умови для її розвитку!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису